10knts_camera-_bags[1]

10knts Foto tassen

http://www.10knts.com/nl/

10KNTS. Een frisse wind door de wereld van cameratassen. Een combinatie van vakmanschap, functionaliteit en stijl. De traditie van vroeger, maar wel met unieke oplossingen van nu om in de behoeften van de moderne fotograaf te voorzien.

0KNTS is het idee van een Nederlandse molenaarszoon. Zijn jeugd in de hollandse polders, omringd door natuur en in de schaduw van de majestueuze windmolens, inspireerde hem. Hij raakte geïnspireerd door de kracht, schoonheid en authenticiteit van de beroemde Nederlandse windmolens. Het vakmanschap gecombineerd met het respect voor de natuur, vormt de basis voor het besluit om een nieuwe reeks cameratassen te ontwerpen. Een verfrissende combinatie van Nederlands ontwerp, kwaliteit en stijl. Zonder fratsen, zonder compromissen.

Compact Bag

!
De Compact Bag van 10KNTS is gemaakt van duurzaam, waterafstotend en gewaxt canvas met biezen van high-tech materiaal.

Insert Bag

!
De insert bag is de ideale manier om een extra element toe te voegen aan je huidige tas of koffer.

Ready to shoot Bag

!
De Ready to shoot Bag is een kleinere variant van de Shoulder Bag, met ruimte voor één DLSR met objectief en kleine accessoires of een compacte systeemcamera.

Shoulder Bag

!
De Shoulder Bag van 10KNTS is gemaakt van duurzaam, waterafstotend gewaxt canvas met biezen van high-tech materiaal. De tas is ruim en er past met gemak een grote DSLR in met 2-3 objectieven en andere grote accessoires

Backpack

!
De Backpack is gemaakt van duurzaam, waterafstotend gewaxt canvas met biezen van high-tech materiaal, met meer dan genoeg ruimte voor een grote DSLR met 2-3 objectieven, een laptop en/of tablet, maar ook nog voor andere items die je wellicht nodig hebt onderweg.