logo[1]

Lowepro Sling & Rugtassen

Lowepro Flipside 300

!
De Lowepro Flipside 300 camerarugzak heeft een strak, slank design, is licht van gewicht maar voelt robuust aan

Lowepro Flipside 400

!
De Lowepro Flipside 400AW is een comfortabel dragende camerarugzak met volop ruimte voor apparatuur, die de professioneel opererende fotograaf zeker zal aanspreken
 Deze unieke fotorugzak heeft de toegang aan de achterzijde, waardoor je fotospullen alleen via het rugpand bereikbaar zijn. De Flipside 400AW biedt op deze manier extra bescherming tegen diefstal en is daarmee een slimme keuze voor fotografen die reizen in onveilige en drukke gebieden.

Lowepro Scope Travel 200 AW

!
Het observeren van vogels of dieren in het wild wordt nog leuker met de Lowepro Scope Travel 200AW cameratas.
Deze unieke fotorugzak is geschikt voor een spotting scope, een statief, een verrekijker en de nodige fotoapparatuur. Een tablet en persoonlijke spullen kun je er ook in kwijt. De ideale camerarugzak voor natuurliefhebbers!

SlingShot 302 AW

!

De grootste Lowepro Slingshot AW fototas is nog steeds een compacte slingbag. De Slingshot 302 AW is een ruime, universele cameratas die geschikt is voor dagelijks gebruik

 Lowepro Slingshot fototassen behoren tot de populairste cameratassen die er zijn, wat logisch is, want het ontwerp van deze slingbags is typisch Lowepro: doordacht, handig en hoogwaardig. Via de praktische toegang aan de zijkant kun je altijd razendsnel je camera grijpen zodat je geen enkel fotomoment hoeft te missen. En omdat deze ruime fototas licht van gewicht is, neem je hem gemakkelijk mee tijdens een dagje uit.

Lowepro Dry Zone 100

!

1x in het zwart Occasion / Demo

De Dry Zone 100 bestaat uit 3 componenten. Het hart van de Dry Zone bestaat uit een waterdichte hoes, zie het als een duikpak. Deze hoes heeft een TIZIP ritssluiting die 100% waterdicht is. Indien er geen water- of zandrisico bestaat kan de tas ook afgesloten worden met een binnenrits en een gesp bovenop de tas.

Lowepro Scope Photo Travel 350 AW

!
Met de Lowepro Scope Travel 350AW cameratas wordt het observeren van vogels of dieren in het wild nog leuker. Deze unieke fotorugzak is de grote variant van de Photo Travel 200AW.
Hij is geschikt voor een spotting scope, een statief, een verrekijker en volop fotoapparatuur. Een laptop en persoonlijke spullen kun je er ook in kwijt. Echt een ideale camerarugzak voor natuurliefhebbers!

Lowepro Fastpack 350 Black

!
Neem je fotospullen en je laptop de hele dag mee op pad in de Lowepro Fastpack 350 camerarugzak. Deze fotorugzak heeft voldoende ruimte voor een camera met een fors zoomobjectief zoals een 70-200mm f/2.8 en twee à drie extra objectieven, een flitser, diverse accessoires en een 17-inch breedbeeld laptop
 Al je apparatuur zit goed beveiligd in het gepolsterde cameravak, terwijl je in het bovenste compartiment je persoonlijke spullen meeneemt. En deze camerarugzak is bovendien toegelaten als handbagage in het vliegtuig!

Lowepro ORION DAYPACK 200

!
Nieuwe DSLR eigenaars en foto hobbyisten zult genieten van de ruime en lichte Orion daypack 200.

Lowepro Slingshot Edge 150 AW

!

Lowepro Slingshot Edge 250 AW

!