Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art Canon

  • Beschrijving
  • Meer details

Dankzij een hypermodern ontwerp en geavanceerde productietechnieken heeft Sigma de prestaties van de Sigma AF 35mm f/1.4 DG HSM Art Canon tot ongekende hoogte weten op te schroeven. Dit objectief doet met zijn grote maximale opening van f/1,4 moderne digitale reflexcamera’s pas echt recht. Het is extreem lichtsterk en er ontstaat een, voor een groothoekobjectief, aangename onscherpte in voor- en achtergrond. Ook kunt u onder de meest uiteenlopende omstandigheden unieke foto’s maken van allerlei onderwerpen met weinig licht, bijvoorbeeld ’s avonds buiten of portretten binnenshuis

Hyper Sonic Motor en metalen bajonetvatting
De Hyper Sonic Motor (HSM) stelt snel en geruisloos scherp. Een handmatige correctie op de scherpstelling is altijd mogelijk door aan de scherpstelring te draaien (full-time manual focus). Dankzij een verbeterd AF-algoritme, verloopt het scherpstellen soepeler. Het objectief heeft een metalen vatting die nauwkeurig en duurzaam is. Het oppervlak heeft een speciale behandeling ondergaan om het sterker en slijtvaster te maken, waardoor de vatting een bijzonder lange levensduur heeft.

Gebruiksgemak
De nieuwe productlijn is voorzien van rubber in het bevestigingsdeel van de bijgeleverde zonnekap. Voor een hoger gebruiksgemak is het ontwerp van de zonnekap en de AF/MF-schakelaar verbeterd. Om te zorgen voor een hoge nauwkeurigheid van dit product, zijn allerlei interne onderdelen gemaakt van metaal of het nieuwe composietmateriaal TSC (Thermisch Stabiel Composiet), dat sterke overeenkomsten met metaal vertoont.

Ontwerp zonder overstraling en spookbeelden
Om te zorgen voor een hoge weergavekwaliteit, zijn overstraling en spookbeelden al in een vroeg stadium van de ontwerpfase grondig doorgemeten. Hierdoor is het ontwerp extreem goed bestand tegen sterk frontaal licht, zoals bij tegenlichtopnamen. De Super Multi-Layer Coating reduceert overstraling en spookbeelden, en zorgt tevens voor scherpe, contrastrijke opnamen, zelfs bij fel tegenlicht.

Gecorrigeerd op kleuraberraties

Een correctie op aberraties is cruciaal belang. Chromatische vergrotingsfouten zijn achteraf te corrigeren met software, maar axiale chromatische aberratie is niet achteraf te corrigeren. Dit objectief heeft glazen FLD-elementen (‘F’ Lage Dispersie), die de eigenschappen van Fluoriet hebben en glazen SLD-elementen (Speciale Lage Dispersie). Beide soorten aberratie zijn dankzij een optimale centrering gecorrigeerd. Het objectief heeft over het gehele instelbereik een ultrahoge beeldkwaliteit. Dankzij het toepassen van asferische elementen op specifieke plaatsen, zijn ook astigmatisme en beeldveldwelving maximaal gecorrigeerd. Het resultaat is een superieur en optimaal scheidend vermogen tot aan de beeldrand.

De Art-reeks
Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnamen en bij vele andere onderwerpen.
Kenmerken
- Lenselementen: 13
- Lensgroepen: 12
- Beeldhoek in graden (35mm): 63,4 graden
- Aantal diafragmalamellen: 9
- Kleinste diafragma: F/16
- Grootste diafragma: F/1,5
- Korste instelafstand: 30 cm
- Maximale vergroting: 1:5.2
- Filtermaat: 67 mm
- Diameter: 77 mm
- Lengte: 94 mm
- Gewicht: 665 gram
- Statiefgondel: Nee
- Converter: Nee


Na registratie DRIE jaar garantie op Sigma objectieven!

Standaard zit er op een Sigma objectief 12 maanden fabrieksgarantie. Wanneer u uw objectief registreert wordt de garantie verlengd met 24 maanden. Voor de verlengde garantie gelden een aantal voorwaarden. Na het lezen daarvan kunt u zich registreren door op onderstaande link te klikken.

https://www.sigmabenelux.com/mysigma/login

Algemene info
Merk Sigma
Lensmount Canon
Stof- en spatwaterdicht
Doorsnede 77 mm
Lengte 94 mm
Gewicht 665 gram
Eigenschappen
Type Vast brandpunt
Brandpuntsafstand 35 mm
Lensconstructie 13 lenselementen, 12 lensgroepen
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma f/1.4
Minimaal diafragma f/16
Focusmode Automatisch & handmatig
Kortste scherpstelafstand 30 cm
Ultrasone Motor
Beeldstabilisatie
Filterdiameter 67 mm
Geschikt voor
Full Frame x

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__