Sigma AF 17-70mm f/2.8-4.0 DC Macro OS HSM

  • Beschrijving
  • Meer details

De eigentijdse Sigma AF 17-70mm f/2.8 DC Macro OS HSM Contemporary is geschikt voor gebruik met APS-C camera´s, staat garant voor superieure kwaliteit en combineert een alledaags bereik van brandpuntsafstanden met macro functionaliteit - en dat in een compact en lichtgewicht formaat.

Het objectief is 30% kleiner dan zijn voorganger, ideaal voor het vastleggen van bijvoorbeeld alledaagse situaties, feestjes of met reizen. Deze eenvoudige lens is gebruiksvriendelijk en zal zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen.

Dankzij twee FLD ("F" Low Dispersion) glas elementen, één Special Low Dispersion glas element en drie asferische glazen biedt dit objectief over het gehele zoom bereik een hoge beeldkwaliteit. Het Special Low Dispersion glas element compenseert kleurabberatie. Het ontwerp compenseert ook flares en minimaliseert de vervaging van een puntvormige lichtbron in perifere gebieden. Dankzij de Super Multi-Layer Coating worden overstraling en spookbeelden verminderd en heeft u contrastrijke beelden over het gehele zoombereik.

De minimale scherpstelafstand van het objectief is 22 cm en 1:2.8 is de maximale vergrotingsfactor. Op 70mm is de werkafstand 5,52 centimeter! Met de macro functionaliteit hoeft u niet van objectief te wisselen als u een macro opname van een sieraad of een mooie bloem wilt maken. In de groothoekstand (17mm) is f/2.8 de maximale diafragmawaarde en f/4.0 bij de telestand (70mm). De heldere zoeker helpt bij het scherpstellen en beeldcompositie.

De Contemporary-reeks

Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. Met de objectieven in deze eigentijdse reeks kunt u moeiteloos allerlei verschillende soorten fotomomenten aan. De allernieuwste technologieën zijn geïntegreerd in een compact en lichtgewicht ontwerp, zonder afbreuk te doen aan de optische prestaties van de lens. Met een breed zoombereik heeft deze lens een brandpuntbereik dat met de 35-equivalent gelijkwaardig is aan 25,5 - 105 mm.
Kenmerken
- Geschikt voor gebruik met APS-C camera´s
- Alledaags bereik van brandpuntsafstanden met macro functionaliteit
- Bajonetvatting gemaakt met messing voor nauwkeurigheid en duurzaamheid
- Twee Low Dispersion glas elementen met dezelfde prestaties als fluoriet
- Super Multi-Layer Coating verminderd overstraling en spookbeelden
- Hoge snelheid en stille AF dankzij de Hyper Sonic Motor
Na registratie DRIE jaar garantie op Sigma objectieven!
Standaard zit er op een Sigma objectief 12 maanden fabrieksgarantie. Wanneer u uw objectief registreert wordt de garantie verlengd met 24 maanden. Voor de verlengde garantie gelden een aantal voorwaarden
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__