Fujifilm X-M1 systeemcamera + XC 16-50mm Zwart

  • Beschrijving
  • Meer details

De stijlvolle Fujifilm X-M1 systeemcamera heeft een 16.3 megapixel X-Trans APS-C CMOS sensor en een kantelbaar display van 3.0" groot. De zoeker ontbreekt, maar met hulp van het display maakt u composities met de live view vanuit bijzondere en moeilijke hoeken.

 In combinatie met de snelle EXR Processor II processor en ingebouwde wifi heeft deze lichte systeemcamera alles wat u wilt. Fotografeer in RAW en film in full HD met 30 frames per seconde!

 


Kwalitatief en snel
De Fujifilm X-M1 systeemcamera is beduidend kleiner dan een spiegelreflexcamera, maar is in staat om dezelfde kwaliteit te leveren. Met de snelle opstarttijd van 0,5 seconde en het kunnen vastleggen van 5,6 beelden per seconde hoeft u zich geen zorgen te maken over het missen van een leuk moment. De ISO is instelbaar tot 25600 en de camera heeft een ingebouwde flitser met Super i-Flash Technologie voor nèt dat beetje extra licht wanneer dat nodig is. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse flitser aan te sluiten op de TTL hotshoe.

Gebruiksvriendelijk
De autofocus beschikt over 49 scherpstelpunten en is ontzettend precies. Tijdens het handmatig scherpstellen kunt u hoge contrast gebieden laten knipperen om nog preciezer scherp te kunnen stellen. De knoppen van de camera zijn dicht bij elkaar geplaatst, zodat u de camera gemakkelijk met één hand kunt bedienen. De twee instelwielen zijn ergonomisch gepositioneerd en geven u de vrijheid om te experimenteren met uw instellingen. Met de geavanceerde SR Auto functie kiest de camera voor u de beste instellingen uit aan de hand van 58 voorgeprogammeerde situaties. Ook zijn er modi beschikbaar zoals portret, sport en landschap.

Sfeer toevoegen en snel delen
Kies uit 8 geïntegreerde filters voor het maken van foto's met artistieke effecten zoals miniatuur, toy camera, dynamische toon, high key, low key, soft focus en pop color. Zo heeft u de mooiste resultaten zonder dat er software voor nodig is! Tijdens het filmen is het mogelijk om het beeld een unieke sfeer mee te geven door één van de vijf Fujifilm films te selecteren: provia, velvia, astia, sepia en monochrome. Met de ingebouwde wifi functionaliteit is het mogelijk om met de Wireless Image Transfer app uw foto's en video's draadloos te verzenden naar uw smartphone, tablet of computer. Zo kunt u uw bestanden snel met iedereen delen en veilig bewaren. Kenmerken
- Lichtgevoelige 16.3 megapixel X-Trans APS-C CMOS sensor
- Helder kantelbaar display van 3.0" groot met goede liveview
- Kwaliteit van een spiegelreflexcamera in een compact formaat
- Fotografeer in RAW en film in full HD met 30 frames per seconde
- Ingebouwde popup flitser en beschikt over hotshoe aansluiting
- Precieze en snelle autofocus beschikt over 49 scherpstelpunten
- De knoppen zijn ergonomisch en dicht bij elkaar geplaatst
- Kies uit filters voor foto's en Fujifilm films voor het filmen
- Snel alles backuppen en delen via de ingebouwde wifi 

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Fujifilm XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS objectief
- Accu NP-W126
- Oplader BC-W126
- Schouderriem
- Software
- Handleiding
- Afkomstig van Fujifilm
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__