Canon EOS 700D DSLR + 18-55mm STM

  • Beschrijving
  • Meer details

De Canon EOS 700D wordt gepresenteerd als de opvolger van de immens populaire 650D. De Canon EOS 700D is uitgerust met een 18 megapixel APS-C Hybrid CMOS sensor en een DIGIC 5 processor. Deze twee reuzen geven een uitstekende details weer en produceren beelden die rijk en vol zijn van kleur.

Kantelbaar LCD Touch Screen
Toch wel één van de mooiste features van de Canon EOS 700D; het kantelbare Touch Screen. Het LCD-scherm is 315° te draaien, waardoor het voor jou makkelijker is om foto's te maken vanuit moeilijke hoeken. Denk je eens in, met dit scherm heb je ten alle tijde volledige controle over de compositie, belichting en timing! Het scherm is maar liefst 7,7 cm in diameter (3.0") en heeft een robuuste en duurzame coating.

AF systeem
De EOS 700D heeft tevens de beschikking over een geavanceerd AF syteem waarmee 9 krachtige cross-type punten ten alle tijde tot jouw beschikking staan. Hiermee wordt de snelheid en de nauwkeurigheid van het scherpstellen enorm vergroot. Of dat nou tijdens fotograferen is of tijdens het vastleggen van full-hd video's...

Full-hd video's
Niet geheel onverwacht heeft de Canon EOS 700D ook beschikking over full-hd video's. Wat wil je ook met zulke specificaties? De krachtige processor en de gevoelige sensor zijn uitstekend instaat om geweldige details op video vast te leggen. Daarbij komt nog eens het geweldige, snelle en nauwkeurige scherpstel systeem en we zijn er!

Daarnaast is de EOS MOVIES functionaliteit ook aanwezig, hiermee kun je met korte scenes volledige trips, vakanties en wandelingen vastleggen die je later in full-hd kunt terugkijken.

Creatieve modi
De Canon 700D is verder uitgerust met behoorlijk wat creatieve modi. Met de creatieve voorinstellingen wordt het voor jouw makkelijker gemaakt om foto's te maken. De Intelligent Auto Mode detecteert automatisch welke instellingen er gebruikt moeten worden waardoor jij je kunt focussen op de compositie en het onderwerp.

Met de 'real-time filter previews' kun je op het grote LCD scherm van te voren de effecten al zien. Wat dacht je van bijvoorbeeld het fisheye en het miniatuur effect?

5 beelden per seconde
Ook voor de fotografen onder ons die actie foto's willen maken is de Canon EOS 700D uitstekend geschikt. De snelle processor geeft de beschikking over maar liefst 5 beelden per seconde, en dat betekent in combinatie met het snelle AF systeem dat vrijwel alle snelle acties superscherp kunnen worden vastgelegd! Kenmerken van de Canon EOS 700D
18 megapixel hybrid CMOS AF sensor
- Creatieve full-hd films en supersnel scherpstel systeem
- 360° kantelbaar Touch Screen LCD scherm
- Automatische scene detectie
- ISO 100 - 18.800 (uitbreidbaar tot 25.600)
- Maar liefst 5 frames per seconde
- 9 nauwkeurige scherpstelpunten
- Veel creatieve filters

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
- LP-E8 accu
- LC-E8E lader
- Netsnoer
- Draagriem
- Mini USB-kabel
- CD-ROM (Software / handleiding NL)
- Gedrukte handleiding
- Twee jaar garantie
- Afkomstig van Canon Nederland
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__