Canon EOS 100D DSLR + 18-55mm STM

  • Beschrijving
  • Meer details

De Canon EOS 100D is door zijn grootte en lage gewicht van slechts 407 gram de ideale reiscamera om overal mee naar toe te nemen voor het fotograferen van al uw reizen in een prachtige kwaliteit. De EOS 100D beschikt over een 7.7cm groot Clear View II capacitief touchscreen, waardoor het gemakkelijk is om instellen aan te passen en foto's te beoordelen. Verder beschikt de EOS 100D over een heldere optische zoeker.

Het hart van de EOS 100D is een 18 megapixel APS-C CMOS-hybride AF II-sensor, die gecombineerd met de DIGIC 5 beeldprocessor in vrijwel elke situatie verbluffende resultaten levert. De sensor maakt gebruik van fasedetectie pixels verspreid over 80% van het oppervlak van de sensor om AF snelheid en trackingprestaties te verbeteren wanneer de camera in Live View modus wordt gebruikt of wanneer u Full HD films maakt. De EOS 100D legt beelden vast met een snelheid van 4 beelden per seconde voor het maken van een reeks hoge kwaliteit foto's en snelle actie.

Verbeterde opnamemodi en creatieve filters
De EOS 100D is voorzien van een scala aan eenvoudig te gebruiken opnamemodi en Creative Filters. Met deze creatieve filters kun u op een eenvoudige manier uw creativiteit botvieren. De Scene Intelligent Auto-modus detecteert automatisch de scène die wordt opgenomen en selecteert de beste combinatie van belichtingsinstellingen voor de scène, zodat u zich kunt concentreren op de compositie.

De reeks "realtime filter previews" Creative Filters van Canon, waaronder Fisheye en Miniature Effect, kunt u voor het vastleggen van de beelden beoordelen, zodat u het meest geschikte effect selecteren voor een specifieke opnamen voordat u de ontspanknop indrukt. U kunt ook leren hoe u uw beelden kunt aanpassen met de Creative Auto-modus en via de Effect Shot-modus waarmee u gelijktijdig twee beelden kunt vastleggen met een toegepast Creative Filter en een standaard afbeelding.

De EOS 100D biedt een scala aan speciale scèneprogramma's waaronder Kinderen, Voedsel en Kaarslicht modi, ontworpen om optimale resultaten met een prachtig detail in een aanstal situaties te garanderen.

Full HD EOS Films
Met de EOS 100D kunt u filmopnames maken in Full HD (1920x1080p) resolutie. De hybride AF II van de EOS 100D met continue AF houdt bewegende onderwerpen tijdens filmen altijd in focus. Daarnaast is er een Video Snapshot-modus die het gemakkelijk maakt om korte videoclips van spannende gebeurtenissen, zoals bruiloften en dagjes uit vast te leggen en te bewerken. TIPA Award
De TIPA Awards (Technical Image Press Association Awards) gaan naar de beste imaging producten die het afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en in 2013 werd Canon opnieuw geroemd om de breedte, sterkte en toonaangevende kwaliteit van haar gehele productportfolio. Canon ontving de Best DSLR Entry Level onderscheiding voor de Canon EOS 100D.

Kenmerken

  • 18 megapixel CMOS Hybdride AF-II sensor
  • Compact, draagbaar ontwerp
  • Eenvoudig opnemen met Scene Intelligent Auto
  • Optische zoeker en een groot touchscreen
  • Full HD films met hybride CMOS AF II
  • Creatieve filters en extra Effect Shot
  • Ingebouwde Feature Guide
  • Volledige compatibel met de EOS systeem lenzen en accessoires


In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM
- LP-E12 Li-ion accu (875mAh)
- Lader
- Netsnoer
- mini USB-kabel
- Draagriem
- Software
- Handleiding
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__