Sigma AF 18-35mm f/1.8 DC HSM Art

  • Beschrijving
  • Meer details

Deze Sigma AF 18-35mm f/1.8 DC HSM Art is een uniek objectief. Het is op dit moment het enige groothoek objectief met een vast diafragma van f/1.8. De Sigma AF 18-35mm f/1.8 DC HSM Art is speciaal voor APS-C sensors ontwikkeld en het zoombereik is allround (35mm-equivalent: 27-52.5mm).

Dankzij de lange geschiedenis van Sigma in lens innovaties is dit objectief uitgerust met brede asferische lenzen van Special Low Dispersion (SLD) glas ter compensatie van afwijkingen en krommingen. Interne scherpstelling en zoom zorgt voor meer gebruiksgemak en functionaliteit. Dit objectief is ideaal voor landschappen, portretten, stillevens, snapshots, casual, en close-ups. De Hyper Sonic Motor (HSM) zorgt voor een soepele, snelle en nauwkeurige autofocus. Het gebruik van Thermisch Composite Material (TSC) vermindert de grootte en gewicht, maar verhoogt de duurzaamheid van het objectief. Een 9 blads afgerond diafragma creƫert ook een prachtig onscherpe achtergrond. De Sigma AF 18-35mm f/1.8 DC HSM Art is een nieuwe benchmark in fotografische geschiedenis en een must have voor elke camera tas.

De Art-reeks
Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld: Contemporary, Art en Sports. De Art-reeks is ontworpen met de nadruk op de allerhoogste optische prestaties en een maximale expressieve kracht. Dankzij de sterke nadruk op artistieke eigenschappen, voldoen objectieven uit de Art-reeks aan de verwachtingen van fotografen die meer waarde hechten aan een creatieve en dramatische weergave dan aan compactheid en veelzijdigheid. Behalve voor landschappen, portretten, stillevens, close-ups en ongedwongen snapshots, zijn deze objectieven uitermate geschikt voor de soort fotografie die de artiest in de fotograaf wakker maakt. Ze zijn ideaal voor studiofotografie, maar bieden net zoveel expressieve kracht bij architectuurfotografie, het fotograferen van de sterrenhemel, onderwateropnamen en bij vele andere onderwerpen.

Kenmerken

- Lenselementen: 17 (in 12 groepen)
- Aantal diafragmalamellen: 9
- Kleinste diafragma: f/16
- Grootste diafragma: f/1.8
- Maximale vergroting: 1:4.3
- Filtermaat: 72mm

Drie jaar garantie op Sigma objectieven!

Standaard zit er op een objectief van Sigma 12 maanden fabrieksgarantie. Wanneer u uw objectief registreert wordt de garantie verlengd met 24 maanden.

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdoppen
- Zonnekap
- Afkomstig van Sigma Benelux
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__