Panasonic Lumix DMW-FZ72

  • Beschrijving
  • Meer details

De veelzijdige Panasonic Lumix DMW-FZ72 compact camera is een hele krachtige camera. Met een 16.1 megapixel High Sensitivity MOS sensor, een helder 3.0" TFT LCD display en tot wel 60x optische zoom valt hij zeker op in ons assortiment.

 De kracht van de optische zoom kan met de intelligente zoomfunctie zelfs vergroot worden tot 120x zoom. De stijlvolle body weegt maar 562 gram en door het compacte design in combinatie met het zoombereik van 20 tot 1200mm (35mm-equivalent) heeft u letterlijk de wereld in uw hand!
Snelheid en kwaliteit
De MOS sensor werkt supersnel samen met de Venus Engine processor en dit zorgt voor een hoge reactiesnelheid. Start de compact camera binnen een seconde op en leg tot 9 beelden per seconde vast in de hoogste resolutie. De optische POWER O.I.S. beeldstabilisatie van Panasonic onderdrukt ongewenste trillingen en bewegingen tijdens het fotograferen èn tijdens het filmen! Maak gedetailleerde video's in full HD kwaliteit met zeer realistisch geluid. De ingebouwde Wind Shield Zoom Microfoon vermindert windruis met ongeveer 70%. U kunt het maximale uit uw opnamen halen: als u fotografeert in RAW heeft u echt veel meer mogelijkheden in de nabewerking. De camera is voorzien van een flitsschoen en is bovendien compatibel met vele accessoires.

Absolute vrijheid
Met de Panasonic Lumix DMW-FZ72 compact camera heeft u alle vrijheid om te experimenteren met fotografie en video. Naast het maken van opnamen in de automatische stand, kunt u zelf alle instellingen bepalen en zo stap voor stap beter leren fotograferen. Naast functies als creative panorama, creative control en creative retouch heeft u de mogelijkheid om te spelen met 15 verschillende filters. Met deze filters past u moeiteloos bijzondere effecten toe op uw foto's waaronder bijvoorbeeld een retro, old days, high key, low key, impressive art, cross process, toy effect of een soft focus effect. Kenmerken
- Zoombereik van 20 tot 1200mm dankzij 60x optische zoom
- Een krachtige en veelzijdige camera in een licht en compact design
- 16.1 megapixel High Sensitivity MOS sensor en Venus Engine processor
- Snelle opstarttijd en mogelijkheid om 9 foto's per seconde te maken
- Fotografeer in RAW en film met realistisch geluid in full HD kwaliteit
- De optische POWER O.I.S. beeldstabilisatie voorkomt onscherpte
- Experimenteer met fotografie of video en speel met 15 filters
- Compatibel met vele accessoires dankzij de flitsschoen

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdop
- Lensdophouder
- DMW-BMB9 li-ion accu
- Oplader DE-A84
- Netsnoer
- Draagriem
- USB-kabel
- Handleiding
- Software
- Afkomstig van Panasonic Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__