Fujinon XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS

  • Beschrijving
  • Meer details

De Fujifilm Fujinon XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS objectief is het allereerste telezoomobjectief voor het X-camera systeem. Met een bereik van 55-200mm is dit dé zoomlens voor allround gebruik.

 

 Hij sluit met deze brandpuntsafstanden perfect aan op de al bestaande 18-55mm lens voor het X-camera systeem van Fujifilm. Een echte musthave!
De minimale focusafstand is 1,1 meter over het gehele zoombereik en het objectief is razendsnel met scherpstellen. Dankzij twee lineaire AF-motoren stelt het objectief scherp in 0,28 seconden. Het objectief is bovendien uitgerust met een beeldstabilisatiesysteem dat tot 4,5 stops kan compenseren. Bij de lensbasis is een diafragmaring toegevoegd waarmee u het diafragma precies kunt regelen.

De Fujifilm Fujinon XF 55-200mm f/3.5-4.8 R LM OIS objectief heeft zeven diafragmalamellen en is opgebouwd uit veertien lenselementen die zijn verdeeld over tien groepen. Er zijn twee ED-glaselementen ingebouwd en één Super ED-lenselement voor het tegengaan van chromatische abberaties. Interne reflecties worden voorkomen door een speciale coating op alle glasoppervlakken. De lensmount, de behuizing en de focusring en zoomring zijn uitgevoerd in metaal. Kenmerken
- Qua bereik dé perfecte zoomlens voor allround gebruik
- Het beeldstabilisatiesysteem compenseert tot wel 4,5 stops
- Geen interne reflecties door speciale coating op glasoppervlakken
- Eén Super ED-lenselement tegen chromatische abberaties
- Scherpstelling met twee razendsnelle lineaire AF-motoren
- Kwalitatief hoge afwerking met metalen onderdelen

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdop voor en achter
- Zonnekap
- Reinigingsdoekje
- Afkomstig van Fujifilm
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__