RØDE Stereo Video Microfoon

  • Beschrijving
  • Meer details

De RØDE Stereo Video Microfoon is één van de meest verkopende camera shotgun microfoons ter wereld omdat hij ideaal is voor gebruik met videocamera's, draagbare audiorecorders èn digitale spiegelreflexcamera's.

 Bovendien is de microfoon gemakkelijk te monteren op een boompole of een statief dankzij de 3/8" schroefdraadaansluiting.

De Stereo Video Microfoon bezit twee capsules in X/Y configuratie voor het optimaal opnemen van stereogeluid. Het ingebouwde shockmount systeem isoleert de capsules voor ongewenste trillingen en ruis. De microfoon is voorzien van een selecteerbaar high-pass filter en het opnameniveau is tot -10dB te verlagen. Het eindresultaat? Broadcast geluidskwaliteit van omgevingsgeluiden en muziek!

Over RØDE
RØDE is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste producenten en leveranciers van microfoons. De microfoons worden in Australië in een eigen fabriek ontworpen en geproduceerd. Moderne productiemethoden zorgen ervoor dat de microfoons en accessoires aan zeer hoge kwaliteitsnormen voldoen terwijl de kosten toch laag blijven. Daardoor zijn RØDE microfoons interessant geprijsd en kwalitatief vergelijkbaar met veel duurdere microfoons in de markt. Kenmerken
- Ideaal voor het opnemen van omgevingsgeluid en muziek
- Te gebruiken met videocamera's, DSLR's en draagbare audiorecorders
- 3/8" schroefdraadaansluiting voor snelle montage op boompole of statief
- Voorzien van twee capsules in X/Y configuratie en shockmount systeem
- Selecteerbaar high-pass filter en een verlaagbaar opnameniveau
- Wordt geleverd met het Dead Kitten Windscreen

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Dead Kitten Windscreen
- Afkomstig van RØDE
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__