Sigma AF 18-200mm f/3.5-6.3 Macro DC OS HSM Contemporary

  • Beschrijving
  • Meer details

Met het Sigma AF 18-200mm f/3.5-6.3 Macro DC OS HSM Contemporary objectief legt u portretten, familiefoto's, uw reizen en zelfs gedetailleerde macrofoto's vast.

De 18-200mm is ontworpen voor gebruik met camera's die zijn voorzien van een APS-C sensor. Het zeer hanteerbare objectief weegt bovendien net iets meer dan 400 gram en dankzij het compacte ontwerp is er voor dit objectief altijd ruimte in uw fototas!
Optische prestaties
De optische prestaties van dit objectief zijn uitstekend. De scherpstelling van het Sigma AF 18-200mm f/3.5-6.3 Macro objectief is stil, snel en zeer precies. De optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat trillingen en onverwachte schokken worden opgevangen en gecorrigeerd. Zo kunt u er op vertrouwen dat de resultaten altijd haarscherp zijn! Er is bovendien gebruik gemaakt van special low dispersion en asferische lenselementen om reflecties, vervormingen en chromatische aberraties tot een minimum te reduceren. De meerlaagse coating van Sigma minimaliseert het effect van lensflare, ghosting en zorgt voor een hoog contrast en een optimale scherpte. Ook in situaties met tegenlicht.

Ontwerp
Alle objectieven uit de Contemporary lijn van Sigma zijn gebrand op kwaliteit in een compact formaat. Het ontwerp is niet zomaar ontstaan. Zo is de bayonet aansluiting gemaakt van messing voor een langere duurzaamheid. Het deel van de zonnekap dat aansluit op het objectief is voorzien van rubber. Hierdoor sluit de zonnekap goed aan op de Sigma AF 18-200mm en is hij beter hanteerbaar. Ook het ontwerp van de schuifknop waarmee u kunt schakelen tussen automatische of handmatige scherpstelling is herzien en verbeterd ten opzichte van de voorgangers van dit objectief. De productnaam is op het objectief gegraveerd in plaats van gedrukt. Hiermee worden hinderende reflecties voorkomen bij het maken van macrofoto's. Kenmerken
- Kwaliteit in een compact formaat
- Geschikt voor camera's met APS-C sensor
- Allrounder voor portret-, reis- of macrofotografie
- Snelle scherpstelling en uitstekende optische prestaties
- Duurzaam, slim en lichtgewicht ontwerp
- Filtermaat van 62mm

In de doos

- Lensdoppen
- Zonnekap LH676-01
- Afkomstig van Sigma Nederland
- Twee jaar garantie

Drie jaar garantie op Sigma objectieven!

Standaard zit er op een objectief van Sigma 12 maanden fabrieksgarantie. Wanneer u uw objectief registreert wordt de garantie verlengd met 24 maanden. Voor de verlengde garantie gelden een aantal voorwaarden.
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__