Canon EOS 1200D DSLR Body

  • Beschrijving
  • Meer details

De populaire 1100D heeft een waardige opvolger: de 18 megapixel Canon EOS 1200D DSLR Body. De gebruiksvriendelijke camera heeft een compact ontwerp met een licht gewicht, ligt prettig in de hand en heeft alles in huis om hoogwaardige beelden te leveren die u op groot formaat kunt afdrukken.

Maak gedetailleerde foto's in JPEG of RAW formaat en leg speciale momenten in full HD vast... waar u ook bent!

Scherp, slim en lichtgevoelig
Het snelle en precieze scherpstelsysteem van de Canon EOS 1200D is gebaseerd op 9 scherpstelpunten die zijn verspreid over de gehele zoeker. Zo heeft u alle vrijheid om creatief te kaderen. De automatische stand van de camera weet elke scène te herkennen en past de instellingen aan voor een optimaal resultaat. Een landschap vraagt tenslotte om hele andere instellingen dan het maken van een groepsfoto! De 1200D is bovendien zeer lichtgevoelig: fotografeer met ISO 6400 in een donkere omgeving om de exacte sfeer van het moment over te brengen. En is het toch nog iets te donker? Dan bieden de ingebouwde flitser en de hotshoe aansluiting uitkomst. Dankzij de hotshoe aansluiting is het mogelijk om een optionele flitser aan te sluiten op de body. Onder het tabblad "Accessoires" vindt u naast geheugenkaarten en boeken ook verschillende flitsers.

Benut de creatieve mogelijkheden
De Canon EOS 1200D DSLR heeft een ingebouwde functiehandleiding waarmee u snel uitleg krijgt over een bepaalde functie in het menu. U hoeft dus niet elke keer de handleiding op te zoeken als u iets niet begrijpt..., maar uw telefoon heeft u natuurlijk altijd bij de hand! Canon heeft de speciale Companion app ontwikkeld voor smartphones en tablets met iOs of Android. De app is gratis te downloaden en bevat vele handige tips, tutorials en inspirerende voorbeelden. Hoe is de achtergrond in een foto onscherp te krijgen? Hoe fotografeert u snel bewegende onderwerpen? Alle functies van de 1200D worden uitgelegd aan de hand van voorbeeldfoto´s, tekst en video´s. Zo kunt u op een leuke manier alles over uw nieuwe camera leren én uw fotografische kennis opvijzelen.
  Kenmerken
- 18 megapixel CMOS sensor
- Gebruiksvriendelijk en compact ontwerp
- Maak hoogwaardige beelden en druk ze groot af
- Snel en precies scherpstelsysteem met 9 punten
- Moeiteloos foto's maken in een donkere omgeving
- Automatische en handmatige modus
- Film in full HD kwaliteit

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Accu LP-E10
- Oplader LC-E10E
- Netsnoer
- Batterijklep
- Oogschelp Ef
- Camerahoes R-F-3
- Brede riem EW-300D
- Interfacekabel IFC-130U
- Software
- Handleiding
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__