Canon EOS 700D + 18-135mm IS STM

  • Beschrijving
  • Meer details

De 18.0 megapixel sensor van de Canon EOS 700D DSLR is perfect voor het maken van zowel foto's als full HD video's en met het Clear View variangle LCD II-touchscreen wordt het maken van opnamen heel eenvoudig

Het Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM objectief is een allround inzetbaar zoomobjectief met een soepele en zeer stille technologie voor het scherpstellen. In combinatie met de beeldstabilisatie is dit objectief bij uitstek geschikt voor het maken van foto's en video's.
U geniet van de vloeiende schakeringen en levensechte kleuren dankzij de 14-bits DIGIC 5-beeldprocessor. De Canon EOS 700D DSLR produceert bestanden welke groot genoeg zijn om zonder kwaliteitsverlies op groot formaat te printen of bij te snijden voor alternatieve composities. Het volgen van bewegende objecten gaat zeer nauwkeurig met het autofocussysteem met 9 cross-type AF-punten. Er kan worden gefotografeerd met 5fps tot een maximale reeks van 22 beelden wat betekent dat u nooit meer dat ene beslissende moment mist.

Display
Het 3.0" variangle 3:2 Clear View LCD II-touchscreen van de Canon EOS 700D DSLR scharniert van de camera af en kan tot 270° draaien. Hierdoor kunt u bij het maken van foto's en video's makkelijker voor alternatieve perspectieven kiezen zoals boven uw hoofd of vanaf de heup. Ook is de camera te bedienen via het display, één tik op het scherm is voldoende om een opname te maken of scherp te stellen. Het capacitieve scherm maakt het ook mogelijk om bij het terug kijken van de opnames met knijp- en veegbewegingen de beelden te vergroten of te verkleinen.

Geweldige resultaten onder lastige omstandigheden
In de HDR modus worden drie verschillende belichtingen gecombineerd, waardoor de details in schaduwen en lichte gedeelten worden behouden. In de modus Handheld Nightscene worden meerdere opnames, welke met snelle sluitertijden zijn gemaakt, gecombineerd voor een scherp eindresultaat. De Canon EOS 700D DSLR kan beelden vastleggen met een gevoeligheid van ISO 100-12.800, uitbreidbaar tot ISO 25.600 zodat u ook bij weinig licht vanuit de hand met flitslicht kunt fotograferen.

Kenmerken

- 18.0 megapixel APS-C CMOS sensor
- Full HD video's met handmatige bediening en continue AF
- Continu opnemen met 5fps
- 3.0" Clear View variangle LCD II-touchscreen
- ISO 100-12.800, uitbreidbaar tot ISO 25.600
- 9-punts autofocus met grote dekking
- Geïntegreerde Speedlite Transmitter


In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM objectief
- Canon LP-E8 Li-ion accu (1120 mAh)
- Canon LC-E8E lader
- Netsnoer
- USB-kabel
- Draagriem
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__