Fujifilm FinePix X30 Zilver

  • Beschrijving
  • Meer details

De Fujifilm FinePix X30 compact camera is een waardige opvolger van de X20 .

Door de toevoeging van een hoge resolutie elektronische zoeker, een groter kantelbaar LCD display van 3.0" met 920000 pixels, een tweede bedieningsring voor het instellen van het diafragma en de sluitersnelheid en de toevoeging van een Classic Chrome film simulatiemodus.
Real-time OLED elektronische zoeker
De belangrijkste verbetering ten opzichte van de X20 is de 2.36 megapixel OLED elektronische zoeker met 0.65x vergroting. Deze real-time zoeker met adaptieve helderheid en oriƫntatie-instellingen heeft een vertraging van slechts 0.005 seconde. Voor menunavigatie en het beoordelen van uw opnames is de X30 voorzien van een 3" LCD display met 920000 pixels. Daarbij is het LCD display kantelbaar wat erg handig is voor het maken van opnames uit bijzondere hoeken en extra lage standpunten.

Scherpe en heldere beelden
De X30 is voorzien van een gevoelige 12 megapixel 2/3" X-Trans CMOS II sensor en een EXR II beeldprocessor die hoge kwaliteit opnames leveren met een maximale snelheid van wel 12 beelden per seconde. Door de speciale constructie van de sensor is een low-pass filter overbodig geworden waardoor de camera zeer heldere en scherpe beelden produceert. Het Intelligent Hybrid AF-systeem maakt gebruik van zowel contrast- als fasedetectiemethoden wat resulteert in een zeer snelle scherpsteltijd van slechts 0.06 seconde. Dankzij de Fujinon lens met 4x optische zoom en een brandpuntsafstand van 28-112mm kunt u echt alles perfect vastleggen. Of het nu een close-up van een insect is of een veraf gelegen onderwerp.

Full HD video
Met de Fujifilm FinePix X30 maakt u vloeiende en heldere full HD video's met 60fps en een 36Mbps bitrate. De zoom kan handmatig worden bediend tijdens het opnemen en stereogeluid kan worden opgenomen met behulp van een optionele externe microfoon. Daarnaast is de X30 voorzien van elf klassieke filmsimulaties waaruit u kunt kiezen, waaronder de Classic Chrome simulatie voor zachte kleuren en een diepe kleurweergave. Kenmerken
- Kantelbaar 3" LCD display
- Fujinon 4x optische zoomlens
- Gevoelige 12 megapixel X-Trans CMOS-II-sensor
- Elektronische zoeker voor het maken van uw compositie
- Intelligente hybride automatische scherpstelling
- Dubbele ringen voor handmatige bediening
- Die-cast magnesium behuizing

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdop
- NP-95 li-ion accu
- AC-5VT AC-adapter
- Schouderriem
- USB-kabel
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Fujifilm Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__