Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM l

  • Beschrijving
  • Meer details

Het Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM l Contemporary objectief voor Nikon is voorzien van een duurzame Nikon F vatting en is ontworpen voor gebruik op camera's met een APS-C formaat sensor.

Met een allround zoombereik, macro-mogelijkheden en een korte minimale scherpstelafstand van maar 39 centimeter hoeft u nooit meer van objectief te wisselen als u op pad gaat..., en dus weinig gewicht mee te nemen!

Hoogwaardige prestaties
Ondanks de 16.6x zoom zijn de prestaties van dit objectief over het gehele bereik hoogwaardig te noemen. Het optische ontwerp van de Sigma AF 18-300mm is opgebouwd uit 17 elementen die zijn verdeeld in 13 groepen. Door gebruik van speciale lenselementen worden chromatische aberraties en beeldvervormingen zoals flares en schaduwbeelden tot een minimum gereduceerd. Ook Sigma's Super Multi-Layer lenscoating draagt bij aan een haarscherpe en contrastrijke resultaten. Het diafragma is vervaardigd van 7 afgeronde bladen. Doordat de bladen zijn afgerond worden onscherpe delen vloeiend weergegeven zodat alle aandacht direct naar uw onderwerp gaat en storende elementen minder opvallen! Zeker bij het gebruik van een groot diafragma zoals f/3.5 is dit goed te zien. De automatische scherpstelling is dankzij de Hyper Sonic Motor niet alleen accuraat maar ook zeer stil.

Voorzien van beeldstabilisatie
De beeldstabilisatie is volledig herzien door Sigma waardoor de 18-300mm een nóg betere compensatie tegen trillingen biedt dan vergelijkbare objectieven uit het assortiment. Dit komt enorm van pas bij het maken van opnames in een ruimte met weinig licht waar u niet mag flitsen. De stabilisatie voorkomt dat er bewegingsonscherpte ontstaat bij het fotograferen met lange sluitertijden.

De Contemporary-reeks
Sigma heeft alle verwisselbare objectieven in drie productklassen ingedeeld; Contemporary, Art en Sports. Met de objectieven in deze eigentijdse reeks kunt u moeiteloos allerlei verschillende soorten fotomomenten aan. De allernieuwste technologieën zijn geïntegreerd in een compact en lichtgewicht ontwerp, zonder afbreuk te doen aan de optische prestaties van de lens. Kenmerken
- Voor DSLR's met een APS-C formaat sensor
- Hoogwaardige prestaties over het gehele zoombereik
- Allround bereik van 18-300mm met macro-mogelijkheden
- Afgerond diafragma voor zachte weergave van onscherpe delen
- Korte minimale scherpstelafstand van maar 39 centimeter
- Beeldstabilisatie ter voorkoming van onscherpte

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdoppen
- LH780-07 zonnekap
- Afkomstig van Sigma
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__