Panasonic Lumix DMC-FZ1000

  • Beschrijving
  • Meer details

De robuuste Panasonic Lumix DMC-FZ1000 compact camera heeft indrukwekkende specificaties die zich niet alleen richten op fotografie, maar ook heel specifiek op video.

U kunt namelijk levendige video's opnemen in 4K kwaliteit met 25p. De FZ1000 is uitgerust met een 20.1 megapixel MOS sensor van 1" die zeer lichtgevoelig is. Combineer de sensor met de vernieuwde Venus beeldprocessor, 16x optische zoom, een lichtsterke LEICA  DC Vario Elmarit lens, een stereo microfoon, tal van slimme technieken en u weet dat het met de kwaliteit van deze camera meer dan goed zit!

Kwaliteit in een compact formaat
De 1" MOS sensor is een volledig nieuwe sensor van Panasonic die tot vier keer groter is dan de sensor van vergelijkbare camera's. Deze sensor kan veel meer licht opvangen waardoor het mogelijk is om te werken in een omgeving met ontzettend weinig licht. De grootte van de sensor heeft daarnaast invloed op de weergave van de scherptediepte. Ook de Venus beeldprocessor is vernieuwd voor een optimaal eindresultaat met een hoge resolutie en een natuurlijke kleurweergave. De kleurtonen, de verzadiging en de lichtsterkte zijn verdeeld over zestien assen voor een nauwkeurige evaluatie van de kleuren. Het speciale randomfilter van de processor minimaliseert bovendien alle ongewenste ruis uit de beelden. Vervorming en chromatische aberraties worden vanzelfsprekend tot een minimum gereduceerd. De vijf-assige beeldstabilisatie beperkt de invloed van ongewenste bewegingen en trillingen tot een minimum zodat u verzekerd bent van haarscherpe beelden!

Gebruiksvriendelijk
Met 16x optische zoom heeft u groot een zoombereik van 25 tot 400mm in uw handen. Dit heeft als voordeel dat u weinig met u hoeft mee te nemen als u op pad gaat en niet tussendoor van objectief hoeft te wisselen. De automatische scherpstelling is stil en ontzettend snel, tot wel 275% keer sneller dan de meeste bridgecamera's. Ideaal tijdens het filmen of als u macrofoto's maakt van een snel bewegend insect. De techniek van de scherpstelling is gebaseerd op de bekende GH4 systeemcamera van Panasonic. De scherpte en de mate van inzoomen kunt u ook zelf bepalen via de handmatige ringen om de lens. Uw favoriete functies zijn toe te wijzen aan vijf afzonderlijke functieknoppen. Beelden kunt u kaderen via de zoeker of het hoge resolutie 3.0" kantelbare display. Omdat het display van de DMC-FZ1000 compact camera te kantelen is wordt het u eenvoudig gemaakt om vanuit lastige hoeken en bijzondere standpunten te fotograferen of video's op te nemen. Kenmerken
- 20.1 megapixel MOS sensor van 1"
- Zoeker en een 3.0" kantelbaar display
- Veelzijdig zoombereik met 16x optische zoom
- Maak levendige foto's en haarscherpe 4K filmopnames
- Bewegende onderwerpen fotograferen met 12bps
- Razendsnelle automatische scherpstelling
- Handmatige scherpstel- en zoomringen
- Maak gebruik van wifi via NFC

In de doos

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Lensdop
- Zonnekap
- Hotshoe afdekkapje
- DMW-BLC12E accu (1200mAh)
- DE-A80 oplader
- Netsnoer
- USB-kabel
- Draagriem
- Software op DVD
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van Panasonic Nederland
- Twee jaar garantie
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__