Lowepro Scope Travel 200 AW

  • Beschrijving
  • Meer details

Het observeren van vogels of dieren in het wild wordt nog leuker met de Lowepro Scope Travel 200AW cameratas.

Deze unieke fotorugzak is geschikt voor een spotting scope, een statief, een verrekijker en de nodige fotoapparatuur. Een tablet en persoonlijke spullen kun je er ook in kwijt. De ideale camerarugzak voor natuurliefhebbers!

Cameratas voor spotting scope

De Scope Photo Travel 200 AW is onderdeel van Lowepro’s Optics Series fotorugzakken. Deze rugzak is modulair opgebouwd en speciaal ontworpen om bescherming en flexibiliteit te bieden aan een spotting scope en een foto-uitrusting als je op reis gaat om vogels of wild te observeren. De Scope Photo Travel 200 AW heeft drie hoofdvakken die naar wens kunnen worden aangepast door middel van de verplaatsbare, gepolsterde dividers. Er zijn volop vakjes voor kleine spullen in het voorpand aanwezig; je kunt daar zelfs een tablet in kwijt. Uiteraard kan het interieur worden verwijderd als je deze camerarugzak gewoon wilt gebruiken als daypack. Aan de buitenzijde bevindt zich een uitvouwbare statiefbevestiging.

Fotorugzak van lichtgewicht materialen

De rugzak is gemaakt van lichtgewicht, maar toch robuuste en weersbestendige materialen om comfort, duurzaamheid en gemak te garanderen. Om je kostbare spotting scope te beschermen tegen de elementen zijn de ritssluitingen afgewerkt met regenflaps en er is een All Weather regenhoes aanwezig. De ergonomische schouderbanden hebben een borstgordeltje om stabiliteit te garanderen en als je echt stevig beweegt kun je ook de heupriem aansnoeren. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden en het ademende rugpand is deze fotorugzak perfect geschikt voor langere wandelingen of trektochten. En om de rugzak even snel te verplaatsen heeft Lowepro een praktisch handvat aan de zijkant aangebracht.

Artikelnummer LP36359-PEU
Adviesprijs € 149,00
EAN code 0056035363597
Producttype Scopetas
Capaciteit De meeste compacte spotting scopes; traditionele scopes; een verrekijker (tot 8x42); een statief en persoonlijke spullen
Materiaal
Kleur Olive
Gewicht Totaal 1.2000
Binnenafmeting 29.2 X 12.7 X 46.4 cm
Buitenafmeting 30.5 X 20.3 X 48.9 cm
Laptop Afmeting
Laptopvak binnenafmeting
Binnenmateriaal 200d Polyester, Nylon Velex
Buitenmateriaal 210d Nylon, 600d Polyester, 1680D Nylon, Airmesh, Nylon Powermesh

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__