Lowepro Scope Porter 200 AW

  • Beschrijving
  • Meer details

Dark Olive Met de Lowepro Scope Porter 200 AW spotting scope fotorugzak krijg je meer vrijheid dan ooit om met gemak en comfort vogels in de vrije natuur te observeren.

Deze innovatieve vinding, waarop patent is aangevraagd, biedt de mogelijkheid om een grote spotting scope met aangekoppeld statief te vervoeren. En je hoeft de statiefpoten dan niet eens in te klappen!

Camerarugzak speciaal voor spotting scopes

De Lowepro Scope Porter 200 AW is onderdeel van de Optics Series fotorugzakken. Deze modulair opgebouwde tassen zijn speciaal ontworpen om bescherming en flexibiliteit te bieden aan een spotting scope als je op pad gaat om vogels of wild te observeren. De Scope Porter 200 AW heeft een unieke opbouw die het mogelijk maakt om je met een spotting scope met aangekoppeld statief te verplaatsen. Zet het statief neer, open het hoofdcompartiment van de rugzak en je kunt direct beginnen met observeren! Bekijk het filmpje hieronder en zie hoe verbluffend praktisch dit werkt. Dankzij de speciale clips is het ook mogelijk om een statief met spotting scope aan de voorkant van het draagharnas vast te klikken als je je even snel wilt verplaatsen. De statiefgondel koppel je dan aan de Easy Clip van de schouderband en je houdt je handen vrij voor andere zaken.

Rugzak met volop ruimte voor extra's

Deze camerarugzak heeft volop ruimte voor extra spullen aan de zijkanten. Je kunt in de twee grote vakken persoonlijke spullen opbergen, maar bijvoorbeeld ook een camera, scope-accessoires of een optionele waterzak. Om je kostbare spotting scope te beschermen tegen de elementen zijn de ritssluitingen afgewerkt met regenflaps en er is een All Weather regenhoes aanwezig. De ergonomische schouderbanden hebben een borstgordeltje om stabiliteit te garanderen en als je echt stevig beweegt kun je ook de brede, gepolsterde heupriem aansnoeren. Dankzij de ruime verstelmogelijkheden en het ademende rugpand is deze spotting scope-rugzak perfect geschikt voor langere wandelingen of trektochten.

Artikelnummer LP36357-PEU
Adviesprijs € 179,00
EAN code 0056035363573
Producttype Scopetas
Capaciteit Vrijwel alle formaten spotting scopes; traditionele verrekijkers (tot 8x42); een vogelgids en persoonlijke spullen
Materiaal Nylon
Kleur Olive
Gewicht Totaal 1.4000
Binnenafmeting 13 X 18.5 X 50.8 cm
Buitenafmeting 28.6 X 27.3 X 55.9 cm
Laptop Afmeting
Laptopvak binnenafmeting
Binnenmateriaal 200d Nylon
Buitenmateriaal 210d Nylon, 600d Polyester, 1680D Nylon, Airmesh, Powermesh,PVC Free Non-Slop

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__