Lowepro Apex 100 AW

  • Beschrijving
  • Meer details

De supercompacte Lowepro Apex 100 AW cameratas is geschikt voor een professionele compactcamera of een kleine compacte systeemcamera met standaardobjectief

Diverse fotoaccessoires zoals geheugenkaartjes, een camera-accu en een lader kun je er eveneens in kwijt. De Apex 100 AW is uitgerust met een harde, schokbestendige en beschermende kunststof bodemplaat en is daardoor één van de veiligste cameratassen voor compactcamera's in zijn soort.

Een degelijke cameratas met regenhoes

De shockproof bodem van de Apex is niet het enige beschermende onderdeel van deze degelijke cameratas. De zachte binnenkant van de Apex 100AW beschermt je camera tegen krassen en de dikke polstering beschermt tegen schokken en stoten van de zijkant. Doordat de deksel van je af beweegt als je de tas opent, is de veiligheid tegen grijpgrage vingers bovendien gegarandeerd. De Apex 100AW heeft als ultieme bescherming de gepatenteerde Lowepro All Weather regenhoes die er voor zorgt dat je camera perfect beschermd is tegen de weerselementen, stof en zand.

De overige kenmerken van Lowepro Apex 100 AW

De Lowepro Apex 100AW heeft geruisloze ritsen, een draagriem met metalen karabiners en een zeer gestroomlijnd design. Aan de binnenzijde van de cameratas is een microfiber doekje vastgenaaid waarmee je het LCD-scherm van je camera kunt poetsen. Dankzij het speciale verdeelschot organiseer je al je fotografiebenodigdheden in een handomdraai en kom je ruimte tekort, dan bieden de SlipLock-lussen uitkomst. Door middel van deze speciale lussen bevestig je gemakkelijk andere SlipLock-accessoires van Lowepro aan de Apex 100AW zoals Lens Cases.

Artikelnummer L34992
Adviesprijs € 49,00
EAN code 0056035349928
Producttype Schoudertas
Capaciteit Digitale pro-compactcamera, geheugenkaart, extra accu's en accessoires.
Materiaal Nylon
Kleur Black
Gewicht Totaal 0.2400
Binnenafmeting W9,5 x D7,5 x H13 cm
Buitenafmeting W13 x D11,5 x H16 cm
Laptop Afmeting
Laptopvak binnenafmeting
Binnenmateriaal Nee
Buitenmateriaal Water-resistant 210D Nylon, 420D Nylon, and rugged rubber boot.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__