Sony A6000LB + 16-50mm + 55-210mm (zwart)

  • Beschrijving
  • Meer details

De Sony A6000 is een prima alternatief voor de digitale spiegelreflex camera. De Sony ILCE-6000 (A6000) is een stuk compacter en lichter dan een DSLR camera maar wel veel sneller.

De A6000 heeft super snelle autofocus (0,06sec) waarmee U prachtige sportfoto's kunt maken en U mist "bijna" nooit het juiste moment van die lach of leuke valpartij. De camera is voorzien van Full HD video maar natuurlijk heeft de A6000 ingebouwde WiFi om uw foto's en video's te delen en gebruik uw smartphone als afstandsbediening. De Sony A6000 is geschikt voor iedereen die van gadgets houdt en natuurlijk ook van kwaliteit eenvoud maar ook van handmatige functies.

Opnamen in 0,06 sec: de snelste automatische scherpstelling

Het moment perfect vastgelegd
α6000 met snel hybride automatische scherpstellingssysteem. 179 fasedetectiepunten en een snelle contrastdetectiefunctie leiden tot 11 fps burst-modus en zeer nauwkeurige bewegingstracking.

Kwaliteit begint bij de sensor

Meer oppervlak voor gedetailleerdere beelden
Betere beelden beginnen bij grotere sensoren, en de α6000 overtreft veel andere camera's. De APS-C-sensor heeft 1,6 keer de oppervlakte van 4/3-sensoren en 13 keer dat van 1/2.3-sensoren van gewone digitale camera's. Resultaat: kwaliteitopnames.

Meer detail, snellere automatische scherpstelling

BIONZ X™-processor
De nieuwe BIONZ-X™ is drie keer sneller dan eerdere modellen en legt nauwkeurig texturen vast, vermindert wazige details en onderdrukt zelfs beeldruis, waardoor u verzekerd bent van scherpe beelden, zowel bij foto's als video's.

Grafische weergave 24,3 megapixels

Exmor®2 CMOS-sensor
De nieuwe 24,3-MP APS HD-sensor beschikt over een optimale lichtopname (via onder een hoek geplaatste micro-lenzen) en verbeterde lichtgevoeligheid.

Logo BIONZ X™-processor

Geavanceerde processor
De BIONZ X™-beeldprocessor zorgt voor beelden van de hoogste kwaliteit en levert de kracht die nodig is voor ultrasnelle automatische scherpstelling.

Grafische weergave 25600 ISO

Geweldige opnamen bij weinig licht
Dankzij het zeer hoge ISO-bereik kunt u bij weinig licht of binnenshuis zonder flitser natuurlijke, gedetailleerde foto's maken.

's Werelds snelste automatische scherpstelling

Leg vallende waterdruppels en lachende gezichten vast in 0,06 seconden.
Met 's werelds snelste automatische scherpstelling is de α6000 een van de meest veelzijdige camera's met verwisselbare lens. In slechts 0,06 sec legt u altijd het perfecte beeld vast, bij familiebijeenkomsten, sportevenementen en in de natuur.

Mis nooit het perfecte moment

Snelle, hybride AF
Het geavanceerde hybride automatische scherpstellingssysteem zorgt ervoor dat meer scènes alleen via fasedetectie worden scherpgesteld, wat de afhankelijkheid van de contrastdetectiemodus vermindert. Dit levert 's werelds snelste AF op, zodat u uw opnames exact op het door u gewenste moment kunt vastleggen. 

Stop de actie, niet de sensatie
Leg het onderwerp vast met een geweldige 11 fps en maak spectaculaire opnamen die exact her bedoelde moment of die uitdrukking vastleggen.

Technisch hoogstaande opnamen
Met 1080 Full HD op 60p of 24p kunt u kiezen of u esthetische, filmachtige bewegingen in uw video's wilt vastleggen.

Afbeelding tracking automatische scherpstelling met vergrendeling
Met Eye AF, AF met vergrendeling en meer kunt u dat aspect aan de camera overlaten, zodat u zich kunt concentreren op het samenstellen van de scène.

Meer camera, minder mee te dragen.

De α6000 is kleiner en lichter dan vergelijkbare spiegelreflexcamera's
Fotografen zeggen wel dat de camera die je meeneemt de beste is. De compacte en lichte α6000 steekt gunstig af ten opzichte van grotere spiegelreflexcamera's. Dankzij de verwisselbare lenzen, bediening en meer doet u geen concessies.

Slimmere zoeker voor betere foto's

De OLED-Tru-Finder™ elektronische zoeker van de α6000 levert real-time data voor plannen en voorvertonen. De belichtingsregeling compenseert te lichte en te donkere scènes, Focus Zoom vergroot details en de weergavemodus maakt histogrammen en meer.

Klikken, tikken en delen.
Wi-Fi® en NFC maken het u eenvoudig uw talent te tonen. Geen ingewikkelde configuratie, in één handeling foto's of films overzetten naar NFC-compatibele tv's, Android-smartphones en tablets.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__