Samyang 8MM F3.5 UMC FISHEYE CSII NIKON AE

  • Beschrijving
  • Meer details

180-graden beeldveld, voor 180 graden plezier!

Hoewel de Samyang 8mm F3.5 AS IF MC Fisheye CS II DH gebouwd is voor APS-C camera’s, kan het ook gebruikt worden op Full-Frame camera’s als de zonnekap wordt verwijderd. Op full-frame camera's geeft de Samyang 8mm F3.5 Fisheye een zeer breed gezichtsveld, waardoor het ideaal is voor panorama's en 3D virtuele rondleidingen.

Fisheye objectieven zijn ook populair om voor speciale effecten te gebruiken waar vervorming en veldkromming, overdreven perspectief, of extreme scherptediepte in de opname gewenst zijn. Groepen zoals o.a. skaters en surfers gebruiken deze Samyang 8mm F3.5 Fisheye voor hun video’s en foto’s om zo hun spannende momenten te documenteren. De Samyang 8mm F3.5 Fisheye biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit voor een Fisheye objectief in deze prijsklasse en heeft daarom een uitzonderlijke prijs/kwaliteitverhouding. Een gespecialiseerd objectief, betaalbaar voor iedere fotograaf.

Dit objectief is leverbaar voor de volgende vattingen: Canon Eos, Nikon F*, Sony a, Pentax K, Four Thirds, Sony E, Fujifilm X, Canon M, Samsung NX en Micro Four-thirds.

*De Nikon AE versie biedt de verstelling van het diafragma via de camera body en ondersteund ook de belichtingsstanden A / S / M en P.

Algemeen
Merk Samyang
Inhoud doos Objectief, Zonnekap, Lensdoppen, Buidel, Handleiding
Kleur Zwart
Objectief
Geschikt voor Full-Frame
 
Lensvatting Nikon F
Beeldstabilisatie
 
Autofocus
 
Grootste lensopening 3.5 F/
Kleinste lensopening 22 F/
Minimale scherpstelafstand 30 m
Aantal lens groepen/elementen 7/10
Beeldhoek diagonaal 180 °
Aantal diafragma-bladen 6
Filtermaat Geen mm
Elektronische koppeling
 
Afmetingen en gewicht
Lengte 72.6 mm
Diameter 77.8 mm
Gewicht 410 gram
Garantie
Garantietermijn 60 maanden

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__