Velbon Sherpa 200

  • Beschrijving
  • Meer details

De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 200 is een lichgewicht, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage!

Hij heeft een verwijderbaar PH-157QK balhoofd met QB-157 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. De minimale werkhoogte van de Sherpa 200 is 60 cm.

Velbon Sherpa 200 Camerastatief

De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 200 is een lichgewicht, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage! Hij heeft een verwijderbaar PH-157QK balhoofd met QB-157 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. De minimale werkhoogte van de Sherpa 200 is 60 cm.

Stevig maar lichtgewicht statief

De Sherpa 200 weegt 1,95 kilo en is daardoor eenvoudig mee te nemen. De maximale werkhoogte van het statief is een flinke 167,5cm. Ingeklapt heeft de Sherpa 200 een lengte van 62cm. Met een doorsnede van 26mm zijn de poten van het statief stabiel. Het statief kan maximaal met 4 kilo belast worden en is daarmee geschikt voor een flinke spiegelreflexcamera of een videocamera.

Het assortiment van Velbon

Velbon heeft voor iedere fotograaf het juiste statief in het assortiment. Of het nou gaat om klassieke modellen voor allround familiegebruik, hoogwaardige carbon statieven voor professionele toepassingen of briljante lichtgewicht reisstatieven, je vindt het bij Velbon.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__