Velbon Sherpa 50

  • Beschrijving
  • Meer details

De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 50 is een klein, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage!

Hij heeft een verwijderbaar QHD-33M balhoofd met QB-42 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. Doordat de poten volledig gespreid kunnen worden, kan het statief in een low-angle positie worden gebruikt met een minimale werkhoogte van 19,3 cm.

Velbon Sherpa 50 Camerastatief

De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa 50 is een klein, champagnekleurig statief dat gebruikt kan worden in iedere situatie: van een avontuur in de bergen tot een bruidsreportage! Hij heeft een verwijderbaar QHD-33M balhoofd met QB-42 snelkoppelingsplaatje en een uitschuifbare middenkolom. Het statief is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam. Doordat de poten volledig gespreid kunnen worden, kan het statief in een low-angle positie worden gebruikt met een minimale werkhoogte van 19,3 cm.

Stevig maar lichtgewicht statief

De Sherpa 50 weegt slechts 1 kilo en is daardoor eenvoudig mee te nemen. De maximale werkhoogte van het statief is een flinke 163cm. Ingeklapt heeft de Sherpa 50 een lengte van 51cm. Met een doorsnede van 20mm zijn de poten van het statief stabiel. Het statief kan maximaal met 2,5 kilo belast worden en is daarmee geschikt voor systeemcamera's en de meeste spiegelreflexcamera's.

Het assortiment van Velbon

Velbon heeft voor iedere fotograaf het juiste statief in het assortiment. Of het nou gaat om klassieke modellen voor allround familiegebruik, hoogwaardige carbon statieven voor professionele toepassingen of briljante lichtgewicht reisstatieven, je vindt het bij Velbon.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__