Velbon Sherpa MONO

  • Beschrijving
  • Meer details

De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa Mono is een stevig, maar lichtgewicht champagnekleurig eenbeenstatief

Hij heeft een QHD-33 balhoofd. De poot van het statief bestaat uit 4 secties die gemakkelijk uitgeschoven kunnen worden met een klemsysteem. De monopod is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam.

Velbon Sherpa Mono statief

De Sherpa serie van Velbon is al jarenlang een populaire serie. Deze stevige statievenserie is nu uitgebreid. De Sherpa Mono is een stevig, maar lichtgewicht champagnekleurig eenbeenstatief. Hij heeft een QHD-33 balhoofd. De poot van het statief bestaat uit 4 secties die gemakkelijk uitgeschoven kunnen worden met een klemsysteem. De monopod is gemaakt van aluminium waardoor hij niet erg zwaar is, maar wel zeer duurzaam.

Stevig maar lichtgewicht statief

De Sherpa Mono weegt slechts 470 gram en is daardoor eenvoudig mee te nemen. De maximale werkhoogte van het statief is 166,5cm. Ingeklapt heeft de Sherpa Mono een lengte van 52,5cm. Met een doorsnede van 26mm is de poot erg stevig. De monopod kan maximaal met 2 kilo belast worden en is daarmee geschikt voor systeemcamera's en de meeste spiegelreflexcamera's.

Het assortiment van Velbon

Velbon heeft voor iedere fotograaf het juiste statief in het assortiment. Of het nou gaat om klassieke modellen voor allround familiegebruik, hoogwaardige carbon statieven voor professionele toepassingen of briljante lichtgewicht reisstatieven, je vindt het bij Velbon.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__