Leica Sofort orange

  • Beschrijving
  • Meer details

De Leica SOFORT onderscheidt zich van andere direct-klaar camera’s in een aantal essentiële aspecten: de onmiskenbare styling en uitstraling zijn speciaal ontwikkeld voor deze camera door het Leica design team en de keuze uit de kleuren oranje, wit en mint reflecteren het plezier van en de fascinatie voor direct-klaar fotografie.

In de automatische modus maakt de Leica SOFORT zo lang als mogelijk gebruik van het beschikbare natuurlijke licht, zonder dat de geïntegreerde flitser hoeft te worden gebruikt. Dit resulteert in direct-klaar foto's met een veel authentiekere en natuurlijkere uitstraling. 

Naast de diverse modi als: ‘Automatic’, ‘Party & People’, ‘Sport & Action’, ‘Macro’ en creatieve programma's voor meervoudig belichte opnamen en tijdopnamen, biedt de Leica SOFORT ook een modus voor zelfportretten (selfies) en een zelfontspanner met twee verschillende vertragingen. Om ervoor te zorgen dat elke keer de beste resultaten verkregen worden, past de camera automatisch parameters als de belichtingstijd en het diafragma aan op basis van de door de gebruiker geselecteerde modus. Het gebruik van de ingebouwde flitser kan ofwel volledig worden overgelaten aan de automatische flitser functie van de camera of gebruikers kunnen de flitser zelf in-of uitschakelen, afhankelijk van de foto's die ze willen nemen. Om het fotograferen van zelfportretten makkelijker te maken beschikt de Leica SOFORT ook over een rechthoekig spiegeltje aan de voorzijde van de camera.
Inhoud doos Camera, batterij, oplader met adapter plug, draagriem, instructies
Kleur Oranje
Camera eigenschappen
Gevoeligheid 800 ISO
Zelfontspanner 2 of 10 Sec.
Flitser
Ingebouwd
Voeding
Voeding Li-ion
Voeding meegeleverd
Lader meegeleverd
Afmetingen en gewicht
Afmetingen 124 x 94 x 58 mm
Gewicht 325 gram
Garantie
Garantietermijn 18 maanden
__ifPurchasable__
__endifPurchasable__