Lowepro Flipside 400

  • Beschrijving
  • Meer details

De Lowepro Flipside 400AW is een comfortabel dragende camerarugzak met volop ruimte voor apparatuur, die de professioneel opererende fotograaf zeker zal aanspreken

 Deze unieke fotorugzak heeft de toegang aan de achterzijde, waardoor je fotospullen alleen via het rugpand bereikbaar zijn. De Flipside 400AW biedt op deze manier extra bescherming tegen diefstal en is daarmee een slimme keuze voor fotografen die reizen in onveilige en drukke gebieden.

Een comfortabel draagbare fotorugzak

De Lowepro Flipside 400AW fotorugzak is aan de bovenzijde voorzien van een antislip hangreep om hem snel en zeker te kunnen vastgrijpen. Het ergonomisch gevormde draagharnas heeft verstelbare, gepolsterde schouderbanden met een borstriempje voor extra comfort. De afneembare en verstelbare brede heupriem zorgt ervoor dat deze camerarugzak ook onder volle belasting goed op zijn plaats blijft. Voor extra comfort is er een kussen met ademende mesh bekleding aangebracht ter hoogte van de onderrug. De Flipside 400AW is daardoor comfortabel en verspreid het gewicht gelijkmatig. Het draagcomfort is dan ook hoger dan dat van klassieke cameratassen.

Een fotorugzak met een grote capaciteit

Omdat het hoofdcompartiment van de Flipside 400AW volledig is bedoeld voor je foto-uitrusting, past er in deze fototas behoorlijk wat apparatuur. Deze fotorugzak biedt plaats aan een professionele dslr-camera met een 300mm f/2.8 objectief, een extra camerabody en 4 tot 6 extra objectieven, een flitser en de nodige accessoires. In het hoofdvak is een uitneembare accessoirebuidel aanwezig waarin bijvoorbeeld kabels en accu’s kunnen worden opgeborgen. Deze buidel kan thuisgelaten worden als je hem niet nodig hebt op locatie.

Camerarugzak met handige extra vakken

De Flipside 400AW heeft aan de buitenkant een extra ruim voorvak waarin kleine accessoires zoals geheugenkaarten, gebruiksaanwijzingen en filters kunnen worden meegenomen. Of een reisgids... Ook heeft de Flipside 400AW zijvakken van gaasnet om een compacte waterfles mee te kunnen  nemen. Aan de voorzijde van deze fotorugzak bevindt zich de opvouwbare statiefbevestiging die geschikt is voor een statief of een monopod. En uiteraard is de Flipside 400AW uitgerust met een waterdichte All Weather regenhoes om echt voorbereid te zijn op alle omstandigheden. De Lowepro Flipside 400AW is leverbaar in zwart en groen.

Artikelnummer L35271
EAN code 0056035352713
Producttype Rugzak
Capaciteit 1 PRO digitale reflex met aangekoppel objectief (300mm f/2.8) plus een extra body, 4-6 extra lenzen, opladers en kabels, filters, flitser en 3 geheugenkaarten
Materiaal Nylon
Kleur Zwart
Laptop/Tablet Afmeting
Verwijderbaar interieur N/B
Bevestiging voor statief N/B
Waterafstotend N/B
Gewicht Totaal 1.6000
Binnenafmeting 27 X 15 X 42.5 cm
Buitenafmeting 30.3 X 25.3 X 46 cm

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__