Velbon Ultra TR 463M

  • Beschrijving
  • Meer details

De Ultra TR serie van Velbon kenmerkt zich door de verwijderbare middenkolom. Daarnaast is een belangrijk kenmerk uiteraard de Ultra-compacte vorm die het statief ingeklapt heeft. 

De compacte Ultra TR 463M is ingeklapt slechts 28 cm lang en kan dus gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Je kunt hem aan vrijwel iedere tas bevestigen of zelfs in je tas stoppen en hij weegt 1180 gram. De maximale werkhoogte van de Ultra TR 463M is 153 cm, waarbij het zeker een volwaardig statief is.

De Ultra TR serie van Velbon kenmerkt zich door de verwijderbare middenkolom. Daarnaast is een belangrijk kenmerk uiteraard de Ultra-compacte vorm die het statief ingeklapt heeft. De compacte Ultra TR 463M is ingeklapt slechts 28 cm lang en kan dus gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Je kunt hem aan vrijwel iedere tas bevestigen of zelfs in je tas stoppen en hij weegt 1180 gram. De maximale werkhoogte van de Ultra TR 463M is 153 cm, waarbij het zeker een volwaardig statief is.

Nieuw panorama balhoofd

Het Ultra TR 463M statief is voorzien van een balhoofd met 2 onafhankelijke knoppen: eentje om de kop horizontaal te verschuiven voor panoramafoto's, en eentje om het balhoofd te roteren om te fotograferen onder verschillende hoeken. Het QHD-S4M balhoofd is uitgerust met een QB-42 Quick Release Plate. De poten van het statief bestaan uit 6 secties en hebben een doorsnede van 24mm, waardoor het statief stabiel staat. Het maximale belastbare gewicht is 3 kilo, waarmee het statief geschikt is voor grotere spiegelreflexcamera's met lens, of voor videocamera's. De minimale werkhoogte is 28,3 cm.

Het assortiment van Velbon

Velbon heeft voor iedere fotograaf het juiste statief in het assortiment. Of het nou gaat om klassieke modellen voor allround familiegebruik, hoogwaardige carbon statieven voor professionele toepassingen of briljante lichtgewicht reisstatieven, je vindt het bij Velbon.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__