Velbon M43 Camerastatief met balhoofd

  • Beschrijving
  • Meer details

De Velbon M-Series statievenlijn bestaat uit drie aluminium statieven die een laag gewicht combineren met een grote bruikbaarheid. Degelijke maar lichte statieven voor allround gebruik

Zowel fotografen als videofilmers zullen de M-Series op prijs stellen want ieder statief in deze serie heeft een andere statiefkop, die afgestemd is op specifiek gebruik. De Velbon M43 heeft een balhoofd met een snelkoppelingsplaat en is bedoeld voor fotografie.

De Velbon M-Series statievenlijn bestaat uit drie aluminium statieven die een laag gewicht combineren met een grote bruikbaarheid. Degelijke maar lichte statieven voor allround gebruik. Zowel fotografen als videofilmers zullen de M-Series op prijs stellen want ieder statief in deze serie heeft een andere statiefkop, die afgestemd is op specifiek gebruik. De Velbon M43 heeft een balhoofd met een snelkoppelingsplaat en is bedoeld voor fotografie.

Voorzien van een compact balhoofd

Het Velbon M43 statief is een stevig maar toch zeer lichtgewicht statief. Het wordt geleverd inclusief een compact balhoofd. Dit balhoofd heeft een Velbon QB-32 snelkoppelingsplaatje voor een vlotte wisseling van je camera. Dit QB-32 MINI-D type snelkoppelingsplaatje is in twee richtingen te gebruiken omdat de basis vierkant is. Erg handig als je net even wat meer steun wilt. Je bedient het balhoofd met een enkele klemschroef en dankzij het waterpasje op het statief weet je altijd of je de Velbon M43 horizontaal hebt neergezet. De middenzuil van de Velbon M43 is met een stelschroef in hoogte verstelbaar en heeft een 1/4-inch statiefschroef zodat er ook andere statiefkoppen op gebruikt kunnen worden.

Statief met een laag gewicht!

De Velbon M43 heeft een prettig laag gewicht van slechts 875 gram en meet ingeklapt slechts 47,2 cm. Je kunt dit statief dus altijd en overal mee naar toe te nemen. Toch is dit compacte statief bruikbaar tot een maximale werkhoogte van 1,55 meter. De minimale werkhoogte is 44,6 centimeter, wat opnamen vanuit een laag standpunt mogelijk maakt. De Velbon M43 kan tot maximaal 2 kilo gewicht dragen, wat betekent dat je er een compacte dslr of een systeemcamera probleemloos op kwijt kunt.

Statief met traploze statiefpoten

De robuuste aluminium statiefpoten bestaan uit vier secties en hebben een maximale dikte van 20mm. Dankzij de sterke kunststof sluitclips op de statiefpoten kun je ze razendsnel in- en uitschuiven. Je spreidt de statiefpoten traploos omdat de koppeling zoveel stroefheid heeft dat de poten onder elke hoek stabiel blijven. Je kunt je statief dus altijd exact onder de juiste hoek zetten. De Velbon M43 is verkrijgbaar in zwart en wordt geleverd inclusief een statieftas.

The Tripod Innovator

Velbon heeft voor iedereen het juiste statief in het assortiment. Fotografen, vogelspotters en videografen kunnen bij Velbon kiezen uit een totaalassortiment met bijna 70 degelijke statieven. Kenmerkend aan Velbon is het unieke en herkenbare uiterlijk van de statieven in combinatie met de lange geschiedenis van het bedrijf: sinds 1955. Velbon was één van de eersten die een lichtgewicht carbonstatief met magnesium legeringen op de markt brachten. De pay-off 'The Tripod Innovator' is dan ook zeker verdiend. Velbon werkt constant aan nieuwe, doordachte lichtgewicht statiefoplossingen om een camera of spottingscope volledig trillingsvrij te kunnen positioneren.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__