ZEISS Touit 2.8/50M macro

  • Beschrijving
  • Meer details

Lens verkeerd in nieuwstaat / voor Fuji X Camera s 

De ZEISS Touit 2.8/50M macro biedt een vergrotingsfactor tot 1:1. Hierdoor verschijnt het gefotografeerde onderwerp op de camerasensor op ware grootte.

Een ronde, negenbladige, diafragma opening geeft de onscherpe gebieden op de foto een zacht en zeer natuurlijk ogend karakter. Scherpe onderwerpen, omringd door een wazige achtergrond, worden duidelijk geaccentueerd. Dit zorgt voor een harmonieuze en evenwichtige bokeh. De uitstekende scherpte bij ieder diafragma vergroot het gebruiksspectrum van de ZEISS Touit 2.8/50M

Details die niet kunnen worden gezien met het blote oog, worden indrukwekkend zichtbaar uitvergroot bij opnamen op korte afstand. De ZEISS Touit 2.8/50M maakt ook gebruik van het hoogwaardige ZEISS “floating lens elements” ontwerp. Hierdoor kan het objectief hoge beeldprestaties bereiken van oneindig tot en met de minimale instelafstand. De uitzonderlijke beeldkwaliteit blijft daarbij behouden, onafhankelijk van de ingestelde afstand. Twee asferische lenselementen leveren een belangrijke bijdrage aan deze hoge beeldkwaliteit. Twee extra lenselementen met lage dispersie zorgen ervoor dat de laterale en longitudinale chromatische aberraties tot een minimum worden beperkt.

Algemeen
Merk Zeiss
Adviesprijs (incl. BTW) 919.99 €
incl. Objectief, zonnekap, lensdop, handleiding
Kleur Zwart
Objectief
Min. brandpuntsafstand 50 mm
Max. brandpuntsafstand 50 mm
Optische zoom 1 x
Lensvatting X-Mount
Beeldstabilisatie
Autofocus
Stille & snelle scherpstelmotor
Grootste lensopening 2.8 F/
Kleinste lensopening 22 F/
Minimale scherpstelafstand 15 cm
Maximale afbeeldingsmaatstaf 1:1
Aantal lens groepen/elementen 11/14
Beeldhoek diagonaal 31 °
Aantal diafragma-bladen 9
Filtermaat 52 mm
Afmetingen en gewicht
Lengte 91 mm
Diameter 75 mm
Gewicht 290 gram

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__