SlingShot 202 AW

  • Beschrijving
  • Meer details

De Lowepro Slingshot 202AW fototas is een ruime, universele slingbag die geschikt is voor allround gebruik. Lowepro Slingshot fototassen behoren tot de populairste cameratassen die er zijn. En dat is logisch, want het ontwerp van deze slingbags is typisch Lowepro: doordacht, handig en hoogwaardig.

Via de handige ingang aan de zijkant kun je altijd razendsnel bij je camera en hoef je dus geen enkel fotomoment te missen. En omdat deze praktische fototas licht van gewicht is, neem je hem gemakkelijk mee tijdens een dagje uit.

Een slingbag met ruime compartimenten

De Lowepro Slingshot 202 AW is voorzien van twee zeer ruime compartimenten, waarvan het onderste een speciaal cameravak is. Dit grote cameracompartiment is voorzien van zachte, verplaatsbare dividers, zodat je het interieur geheel naar eigen wens kunt indelen. Er is ruimte voor een dslr-camera met een standaardzoom en drie tot vier extra objectieven, een flitser en accessoires. De cameratas heeft bovendien speciale gaasvakjes voor geheugenkaarten en je kunt er een compact statief of een monopod aan bevestigen. Uiteraard is er meer dan  voldoende ruimte voor persoonlijke spullen in het bovenste compartiment en de voorvakken van de Slingshot 202 AW. De capaciteit van de Lowepro Slingshot 202 AW kan je uitbreiden dankzij de aanwezige SlipLock-bevestigingen, bijvoorbeeld met Lens Cases of een Bottle Bag.

Artikelnummer L36173
Adviesprijs € 109,00
EAN code 0056035361739
Producttype Slingtas
Capaciteit DSLR (without grip) up to Nikon® D700 or Canon® 5D With attached standard zoom lens; 3-4 additional lenses or flash units and accessories (including a point-and-shoot camera); compact tripod or monopod; personal itemsmonopod; personal items
Materiaal Nylon
Kleur Black
Gewicht Totaal 0.9000
Binnenafmeting 22.5 X 14.0 X 28.0 cm
Buitenafmeting 25.0 X 25.5 X 45.0 cm
Laptop Afmeting
Laptopvak binnenafmeting
Binnenmateriaal Nee
Buitenmateriaal Waterafstotend Micro Fiber, ripstop Nylon en 600D TXP

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__